Image module

Eva Armisén & Marc Parrot

Image module

Información

Tinc un paperProjecte per a un llibre-disc de Marc Parrot i Eva Armisén

El Marc Parrot i l’Eva Armisén preparen un nou llibre disc il.lustrat en la línia dels dos anteriors publicats per l’Editorial Lumen: Què m’està passant? i Tots a Taula!

Es tracta de sis cançons composades i interpretades per Marc Parrot, les lletres de les quals constitueixen el text del llibre. Les il.lustracions són a càrrec de la pintora Eva Armisén.

Si en les anteriors entregues van tractar temes com les emocions o la relació que tenim amb el menjar, TINC UN PAPER ens acosta al treball en equip. Sobre tot aquelles feines que no es veuen, que no són òbvies però que són vitals perquè alguna cosa funcioni. Per concretar-ho agafen com a punt de partida la producció d’una obra de teatre. Encara per acabar de definir, les cançons parlarien de la figura del director, de l’actor, de l’escenògraf, d’un tècnic de llums i so, també del paper que juga el propi espectador o qui és l’empresari o el productor, sense oblidar és clar, l’autor de l’obra.

“Jo soc el director. Sí, ho heu sentit bé: El DIRECTOR, ningú no mana més que jo. Però abans de posar-me a treballar, tot el que ha de passar ja és al meu cap.”

Els llibres del Marc i l’Eva mai tenen una intenció alliçonadora o moralista. El seu objectiu és sempre ajudar a compartir una estona en família al voltant d’allò que s’explica a les cançons i les il.lustracions, des d’una vessant lúdica i divertida, sense fer cap posicionament, únicament donant una excusa, una eina per provocar una conversa. Gràcies a això i a que ofereixen tres suports (audio, texte i imatge), els seus llibres tenen molts nivells d’interpretació i comprensió i s’adeqüen amb molta facilitat a les diferents etapes o moments de maduresa dels lectors.

El format de cançó/il.lustració permet generar un espectacle en directe de senzilla execució però molt efectiu per acompanyar les presentacions del llibre a llibreries, biblioteques, teatres o festivals familiars. En aquest sentit, l’experiència amb els dos llibres anteriors ha estat molt positiva i ha ajudat a mantenir les edicions actives durant llargs períodes de temps.

En aquest mateix sentit, aquesta tercera entrega neix amb l’intenció de poder reeditar els dos llibres anteriors, els drets dels quals són actualmente dels propis autors.

Marc Parrot es un prestigioso músico y productor que alcanzó cotas de fama inusitadas con su proyecto “El Chaval de la Peca”.

Eva Armisén es un a reconocida ilustradora, su obra se centra en plasmar la vida diaria y lo cotidiano como algo extraordinario, propone una mirada vital y optimista que nos traslada a un mundo habitable y lleno de emoción.

Con una trayectoria cada vez más internacional podemos ver su trabajo expuesto en ciudades como Seul, Los Angeles, Hong Kong Singapur, Lisboa, Taipei, Shanghai o Melbourne en ferias de arte y exposiciones individuales.

En 2016 colaboró en la candidatura de las “Haenyeo” (mujeres buceadoras de la isla de Jeju) a Patrimonio inmaterial de la humanidad y en junio de 2017 ilustró el libro Mom is a Haenyeo dónde se explica la increíble historia de estas mujeres.